Rezultatul muncii a zeci de lingviști și astrologi din mai multe state europene a fost prezentat în această dimineață la Academia Română în cadrul unui simpozion special dedicat profețiilor lui Nostradamus. Studiul făcut public astăzi a analizat sute de catrene ale profetului Nostradamus precum și numeroase centurii și a ajuns la o serie de concluzii deloc plăcute.

nostradamus.jpg

„Din păcate, cu toți traducătorii și toate interpretările posibile am ajuns la o singură concluzie. Domnilor, așa cum scrie și-n centuria VII, nu ne mai facem bine. Nostradamus a profețit-o și, iată, după cum puteți vedea, s-a adeverit”, a opinat, cu tristețe, președintele Academiei Române dl. Ioan Aurel Pop.

Concluzia cercetării este susținută și de alte studii similare, făcute în Bulgaria. Savanții de la Institutul Komin Stratonov au analizat numeroase profeții făcute de Baba Vanga și au extras mesajul principal, ineluctabil: „Nu e bine deloc maică, nu-i bine”. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 03.03.2020 14:43 IT & Știința

National Cinematografic