Rezultatul muncii a zeci de lingviști și astrologi din mai multe state europene a fost prezentat în această dimineață la Academia Română în cadrul unui simpozion special dedicat profețiilor lui Nostradamus. Studiul făcut public astăzi a analizat sute de catrene ale profetului Nostradamus precum și numeroase centurii și a ajuns la o serie de concluzii deloc plăcute.

nostradamus.jpg

„Din păcate, cu toți traducătorii și toate interpretările posibile am ajuns la o singură concluzie. Domnilor, așa cum scrie și-n centuria VII, nu ne mai facem bine. Nostradamus a profețit-o și, iată, după cum puteți vedea, s-a adeverit”, a opinat, cu tristețe, președintele Academiei Române dl. Ioan Aurel Pop.

Concluzia cercetării este susținută și de alte studii similare, făcute în Bulgaria. Savanții de la Institutul Komin Stratonov au analizat numeroase profeții făcute de Baba Vanga și au extras mesajul principal, ineluctabil: „Nu e bine deloc maică, nu-i bine”. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Tuesday, 03.03.2020 14:43 IT & Știința

National Cinematografic