Situaţia dezastruoasă de la BAC a devenit o regulă, aşa că România trebuie să se gândească serios să aducă elevi din alte ţări ca să ia BAC-ul. Una din variantele luate în calcul este Vietnamul, ţară de unde deja vin părinţii elevilor să muncească la noi. elevi_vietnamezi.jpg

“Muncitorii vietnamezi vor fi rugaţi să vină şi cu elevii de vârsta bacalaureatului, ca să dea examenul aici, fiindcă tinerii noştri sunt prea proşti să ia acest examen, iar profesorii sunt prea incompetenţi ca să-i pregătească”, explică managerul proiectului Viet-N-am-BAC, Decebal Popescu.

Pentru elevii vietnamezi care dau BAC-ul subiectele vor fi adaptate culturii lor. Se va da Moromeţii cu scenă adaptată, în care mănâncă orez şi nu mămăligă, iar în loc de Ion, blestemul pământului se va da Nguong, blestemul junglei.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Thursday, 11.07.2019 15:14 IT & Știința

National Cinematografic