Proporțiile dezastrului național: Suntem în 2018 şi România nu are o strategie naţională anti-deochi

România este pe ultimul loc în Europa în privința strategiilor și programelor naționale anti-deochi, după ce ani de zile acest important domeniu al cercetării a fost lăsat de izbeliște. Practc, în strategia națională în acest sens nu s-a mai investit un leu de mai bine de cinci ani și nici înainte lucrurile nu stăteau mai bine. În momentul de față sute de localități sunt afectate de deochi și zeci de mii de români au căzut victime acestui flagel ce trebuia eradicat de mult.

„Ne facem de rușine în Europa, Doamne-iartă-mă, cum să mai avem probleme cu deochiul în 2018? Păi știți că în Germania s-a rezolvat asta încă de la începutul secolului XX când doctorul Planck, stai să scuip în sân, deci doctorul Planck a găsit un vaccin anti-deochi, făcut din bețe de chibrite arse aruncate în apă și bacterii? Programul lor a fost atât de bun încât ultimul caz de deochi s-a înregistrat în 1965, și de-atunci nimic”, a declarat Aliodor Leonid Soare, expert român în strategii guvernamentale și metempsihoză urbană.

Problema nu este neapărat că Institutul Cantacuzino nu mai produce acest vaccin anti-deochi, în urma reorganizărilor, ci că statul român a cumpărat stocuri importante de vaccin și sfoară roșie care să combată efectele dar oamenii refuză să apeleze la dezochiatorii specializați, preferând să se trateze acasă cu remedii naturale care au puțin efect. „Avem cazuri de oameni care sunt deochiați de 20 de ani și continuă să meargă în halul acesta la muncă și la nunți de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Așa ceva nu este normal!”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

8 august 2018 11:49
Citește mai mult despre: deochi strategie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult