PSD, forţat să se descurce cu 99.996 pagini de propagandă după ce 4 au fost închise de FB

Gravă lovitură pentru PSD. Vânătorii de troli de la Facebook au închis 4 pagini de propagandă, care cumulau câteva mii de fani, aşa că postacii pesedişti sunt acum în corzi şi le-au rămas doar 99.996 de pagini, cu câteva milioane de fani spălaţi pe creier.

În acest moment, PSD se vede nevoit să facă propagandă doar cu Televiziunea de stat, cu 90% din televiziunile private, atât naţionale cât şi locale, cu mai toate publicaţiile de ştiri online, cu posturile de radio, cu administratorii de bloc, cu manualele şcolare şi profesorii ultra-pesedişti şi cu tabloide care pentru bani publică orice “interviu” cu penali, cretini guvernamentali şi interlopi.

“Dacă nu ar fi Sputnik şi Russia Today, care ne oferă un ajutor modest din afara ţării, nu ştiu ce-am face, ne e tot mai greu să facem propagandă”, spune purtătorul de cuvânt PSD.

Un postac anonim care administrează grupul de Facebook “YohAnus mue preş-ul meu!” condamnă presiunile Facebook şi spune că libertatea de exprimare e pusă în pericol grav. “Mi-au şters pozele cu Iohannis în uniformă nazistă, dirijând din umbră statul paralel care torturează în închisori oameni nevinovaţi precum deputatul mitralieră. Aşa ceva nu se face într-o democraţie”, spune postacul PSD.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
8 martie 2019 14:56
Citește mai mult despre: facebook propaganda PSD Sputnik

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult