Puştii născuţi în 2004 explică de ce stau pe TikTok: Snapchat e plin de boşorogi născuţi în ’98

Internetul e în continuă transformare! Mii de tineri născuţi în jurul anului 2004 îşi trăiesc viaţa virtuală pe TikTok, nemulţumiţi că Snapchat a fost invadat de discursurile sforăitoare ale boşorogilor senili născuţi în 1998.

„Bro, înainte era distractiv pe snap şi pe insta, da’ în ultima vreme s-a umplut de tot felul de expiraţi, ştiţi voi, d-ăia care au intrat la facultate şi îi caută moartea pe acasă”, explică Adi, 16 ani, influencer. „Ştiu din poveşti că aşa s-a întâmplat şi pe reţeaua bunicilor, facegroup sau ceva de genul. Unii spun că încă trăiesc oameni acolo, am auzit ceva de un moş de 102 ani care face politică, cred că Lucian Godină îi spune.”

„Eu prefer să stau pe TikTok fiindcă ştiu că nu mă plictiseşte niciun dinozaur de 20 de ani”, povesteşte Vlăduţ, 15 ani, influencer.

În tot acest timp, puştii născuţi în 2010 se mută în masă pe nou apăruta reţea socială taiwaneză Gongobongo, nemulţumiţi că TikTok s-a umplut de hodorogi băşinoşi de 16 ani. „Man, ăştia nu înţeleg sglongul şi nici muzica swub”, a comentat Macarie, 9 ani, influencer.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

17 octombrie 2019 14:10
Citește mai mult despre: tineri

Alte articole

Vezi mai mult