Radu Beligan, despre dramele trăite în copilărie: “Big Bang-ul ne-a luat totul”

Puţini sunt cei care cunosc dramele trăite în copilărie de cunoscutul şi încă viul actor Radu Beligan. Acesta a trecut prin momente de cumpănă atunci când Big Bang-ul a lovit comunitatea în care locuia, cu puţină vreme înainte de apariţia universului. “Pe vremea aia nu existau televizoare unde să vedem prognoza meteo, iar Busu mai avea câţiva ani până să se nască, aşa că explozia primordială a venit pe neanunţate şi a distrus totul în cale. Singularitatea în care locuiam se afla într-o zonă expusă, astfel că n-am avut nicio şansă în faţa dezastrului”, îşi aminteşte actorul.

Acesta spune că, pe lângă pagubele materiale, a rămas şi fără o mare parte din familie. “Mi-am pierdut doi fraţi, o soră, dar şi pe tata, care, deşi supravieţuise Big Bang-ului anterior, n-a mai rezistat la încă unul. Ne-au murit toate procariotele, pe care le crescusem cu atâta trudă, iar explozia a înghiţit o turmă întreagă de parameci. La un moment dat, vidul spaţiului ne luase cu totul, noroc că ne-a ieşit în cale o bucată de meteorit, pe care am stat până au venit ajutoarele”, povesteşte Radu Beligan.

Actorul spune că şi-a refăcut cu greu viaţa, după dezastru. “A fost greu să reconstruim totul de la zero. Universul începuse să se extindă, nu puteai să sapi o fundaţie, că a doua zi o găseai la doi-trei ani-lumină mai încolo. Nici ajutoare nu prea am primit, poate dacă Gigi Becali se năştea mai devreme, viaţa şi-ar fi reluat mai repede cursul normal”, a adăugat acesta.

Autor: Luchian Abel

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
21 august 2013 08:19

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult