Raw veganii, încă un pas înapoi. După ce au renunţat la carne şi mâncare gătită, renunţă şi la roată

Darwin, poți să-ți bagi evoluția în cur! Tot mai mulți vegani, și în special cei mai agresivi, raw-veganii, au început s-o ia în sens invers. După ce au renunțat la carne, ingredientul miraculos care a produs inteligența, aceștia renunță treptat și la gătit, lăsând în urmă focul. Vârfurile de lance ale veganismului au îneput să renunțe până și la roată.

”Nu mai merg cu bicicleta, că roata e o făcătură modernă. E greșit să introducem în traiul nostru aceste invenții. Trebuie să trăim mai natural, să umblăm dezbrăcați și să trăim în peșteri. Și vaccinurile te fac autist, îți modifică cortexul, te fac să vrei să mergi pe roți. Un prieten a mâncat carne și și-a luat mașină!”, explică Laura D, vegană, la coadă în Ki-Life, de unde își lua semințe de chia.

Experții spun că dacă veganilor nu li s-ar aduce prin magazine hrana aceea așa-zis bio, aceștia ar muri în câteva zile, pentru că dacă nu le pui o etichetă pe pătrunjel nu l-ar recunoaște în natură, ar mânca plante otrăvitoare. Partea bună e că ar fi obișnuiți cu balonarea, că sunt permanent umflați de la năut, fasole și soia.

Scris de Ionut
8 octombrie 2016 09:10
Citește mai mult despre: Darwin evoluție roată vegani

Alte articole

Vezi mai mult