Reciprocitate! Republica Moldova donează României 120.000 de doze de coniac

România și Republica Moldova continuă programul Vaccin contra Coniac. Săptămâna aceasta pleacă spre Chișinău 120.000 de doze de Astra Zeneca, și camioanele se vor întoarce încărcate cu 120.000 de doze de coniac Kvint Divin XO de 30 de ani, Ararat de 20 de ani și Călărași Special de 10 ani.

Moldovenii au pregătit și 6 baxuri separate, pe care șoferii camioanelor le vor lăsa la vameșii de la Albița, că altfel nu-i lasă să treacă, dar și câte 8 sticle de fiecare șofer, să aibă pe drum până la București, ca să nu-i apuce tremuratul, dar mai ales ca să nu ia din încărcătură.

Până acum moldovenii n-au vrut nicio doză de Pfizer, pentru că românii au cerut la schimb vinuri de colecție din străfundurile cramelor Cricova și moldovenii spun că pe alea vor să le bea ei când se termină pandemia.

Ambele părți sunt mulțumite de schimb. Românii spun că oricum ar fi aruncat dozele de Astra Zeneca, pe care nu le vrea nimeni în România, iar moldovenii spun că românii sunt proști că vor coniac: ”La noi coniacul îl beau femeile, noi bem doar spirt”, spun moldovenii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
20 aprilie 2021 11:15
Citește mai mult despre: coniac vaccin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult