Record! Un caracalean a avut nevoie de cinci caracaleni pentru a-şi face un selfie

Un nou record de neegalat a fost stabilit în Caracal. Vrând să-şi facă un selfie, ca să intre în rândul lumii, un bărbat s-a chinuit mai bine de două ore să se pozeze singur. Nu a reuşit, însă, şi a avut nevoie de cinci prieteni, care, după patru ore de încercări, au rezolvat rapid situaţia.

“Când am ajuns la el, l-am găsit întins pe gresia din baie, îşi smulsese părul din cap, plângea. Nu-şi dădea seama de ce nu-şi poate face un selfie, auzise că-i floare la ureche. I-am cerut telefonul şi, după vreo două ore, mi-am dat seama că folosea o telecomandă. Eu sunt inginer de profesie, aşa că mi-am dat seama aproape imediat că nu are cameră”, spune unul dintre samaritenii veniţi în ajutor.

În cele din urmă, solidaritatea prietenilor l-a salvat pe bărbat. “Într-un final, mi-am făcut un selfie cu telefonul unuia dintre prieteni, din ăla fără butoane, de trebuie să lingi degetul şi să atingi ecranul. Unul a ţinut telefonul, altul a tras apa la veceu, al treilea a apăsat pe buton şi ceilalţi doi s-au ascuns în spatele meu, ca să nu iasă în poză. Le mulţumesc din suflet, n-aş fi putut fără ajutorul lor”, spune Cătălin B.

12 august 2014 12:08
Citește mai mult despre: caracal Selfie

Alte articole

Vezi mai mult