A făcut valuri știrea cu poza cu un ou postată pe instagram, care a doborât un record de like-uri, depășind astfel o fotografie cu Kyle Jenner și puiuțul ei. Un user care a dorit, deocamdată, să rămână anonim, a publicat o poză cel puțin de două ori mai bună care are șanse reale să spargă toate recordurile.

oua_si_banana_insta.jpg

„După cum se observă artistul nu a fost reținut de această dată, și-a eliberat complet energiile creatoare. Nu mai vorbim de o abstractizare a conceptului artistic ci de o emulsificare a acestuia întru revelator, absolut și cathartic. Nu vorbim de o compoziție simplă ci de un adevărat pastel”, a explicat criticul de artă Decebal Haussman.

În primele 24 de ore de la publicare fotografia a strâns deja 24 de milioane de like-uri și, având în vedere prognozele social media, va strânge cel puțin 100 de milioane până mâine dimineață. „La următoarea poză o să pun și o cireșică tăiată în două sub ouă, să-i mai dea un pic de culoare”, promite artistul londonez.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Friday, 18.01.2019 14:20 IT & Știința

National Cinematografic