Reîncep restricțiile. Românii nevaccinați nu mai au voie să se masturbeze

Numărul uriaș de infectări noi a determinat autoritățile să ia măsuri dure pentru reducerea cazurilor de Covid. Pentru a tăia răul din rădăcină, persoanele nevaccinate nu mai au voie să se masturbeze. ”Pentru vaccinați nu există restricții și pot să-și gâtuie maimuța cât vor”, a confirmat Gheorghiță.

Surse din guvern confirmă că ideea îi aparține lui Raed Arafat, care a văzut că nu merge cu campaniile pozitive: ”Nu merge cu premii, cu tombole, cu promisiuni. Pe român trebuie să-l atingi acolo unde-l doare și din ce am văzut, țara asta e plină de lăbari. De-asta m-am și integrat atât de bine aici”, a declarat Raed Arafat.

Campania pro-vaccin și anti-masturbare va fi probabil susținută și de Biserica Ortodoxă, din pură răutate, pentru că clerul vrea să vadă oameni nervoși, cu probleme psihice, care favorizează credința în diverse zeități și alte plăsmuiri ale minților plăpânde. Interdicția masturbării va fi implementată prin tăierea accesului la site-uri porno pe CNP-urile nevaccinaților. Ei ar mai avea șansa să facă o labă discretă pe wifi-ul unui prieten la care merg în vizită.

Scris de Ionut
26 august 2021 13:10
Citește mai mult despre: masturbare Raed Arafat vaccin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult