Reparație istorică! Un român a terminat de reparat Oltcitul de care se apucase în 1984

Cine credea că România este încremenită în proiect are acum încă un motiv să-și dea seama cât de eronat gândește. Dovada vine din partea unui român din Dolj care a reușit, după ani de dăruire și abnegație, să repare Oltcitul său de care se apucase în 1984, la nici trei zile de la achiziția acestuia. 

„Mi-am dorit o a doua mașină, dar pe vremea aia nu puteai să ai două autoturisme, așa că m-am dus și mi-am luat un Oltcit de la Metaloplast de la mine de pe stradă. Era și promoție, la două Oltcituri cumpărate, primeai și un ibric de fontă, de-ăla bun”, spune Aurel Ceaușu, proprietarul „autoturismului”. Mașina s-a stricat imediat ce a ieșit pe poarta fabricii, dar șoferul nu s-a dat bătut. 

„Noi, românii, am trimis un om în cosmos și nu putem repara un Olticit? Gândul ăsta m-a ambiționat”. De-a lungul timpului, constructorul român a folosit 3000 de șurubelnițe, 400 de cutii de scule și două vapoare de ulei 15W40. Acum dorește să dea mașina la programul Rabla, pentru a-și cumpăra o mașină, dar din păcate a aflat că „mașina” nu se califică în program, întrucât în talon seria de șasiu este scrisă cu Comic Sans și se încheie cu semnul 😉 și în căsuța 6, la categorie, scrie „trongoci”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

19 august 2016 14:36
Citește mai mult despre: auto olticit

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult