Reprezentantul OMS în România rupe tăcerea! Plânge şi vrea acasă

Sosită recent în România din Burundi, unde se înregistrează un focar de Ebola, reprezentanta OMS în România, Clarissa Porridge, a făcut primele declarații. În hohote isterice de plâns convulsiv, Clarissa a cerut să fie trimisă acasă și că vrea la mama, după doar 2 zile la București.

Reprezentanta OMS spune că în prima zi la noi a vrut să se ducă pe jos la birou, văzând că de la hotel sunt doar 800 de metri. După 3 ore, în care și-a rupt hainele încercând să treacă pe lângă mașinile parcate pe trotuar și după peste 60.000 de claxoane, că nu traversa suficient de repede pentru bucureștenii cu SUV, Clarissa Porridge parcursese doar 300 de metri. A făcut greșeala să urce într-un autobuz, fără combinezon de tip biohazard.

Infectată cu 16 tulpini de tuberculoză, 18 de sifilis și mai multe ciuperci, tânăra expertă în epidemii a clacat și a cerut imediat transferul. Ea le-a urat celor din Ministerul Sănătății ”succes, băieți, dar poate că e mai bine ca o nație ca voi să dispară”.

Clarissa Porridge a mai spus că e probabil normal că România a adus la putere armata, că așa era în toate țările africane pe unde a mai fost.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 octombrie 2021 16:51
Citește mai mult despre: OMS pandemie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult