Respect! Hackerii români au spart Google Calendar și-au eliminat 1 Martie

Reușită remarcabilă a hackerilor români! După un efort de câteva zile, aceștia au reușit să spargă codul de la Google Calendar și au eliminat de-acolo ziua de 1 Martie. Așa că anul acesta luna februarie va avea nu 29, ci 30 de zile, în timp ce martie va începe direct cu data de 2.

Reușita le-a dat curaj hackerilor români, care și-au propus acum un obiectiv mult mai greu, dar și mai aducător de satisfacții: ei vor să scoată cumva ziua națională a României de pe data de 1 decembrie și s-o mute într-o perioadă mult mai plăcută, într-o lună de vară – sau măcar într-una de primăvară.

Ideal ar fi dacă hackerii români ar reuși să facă rocada cu ziua națională a Ungariei, să fie a noastră pe 20 august, iar ungurii să se trezească că-și sărbătoresc ziua națională iarna, pe 1 decembrie. Totuși, chiar și asta ar fi o realizare palidă pe lângă ce-au reușit hackerii ruși acum doi ani, când nu doar că au eliminat toate zilele de luni din calendar, dar le-au și înlocuit pe toate cu ziua de naștere a lui Vladimir Putin.

Dacă te pricepi la IT și vrei și tu să faci lucruri remarcabile, aplică pentru unul din joburile de la Arnia Software: Full-stack .NET Team Leader in the Cloud (Azure), Senior Magento 2 Developer, Vue.JS Frontend Developer sau Unity3D Developer.

20 februarie 2020 11:02
Citește mai mult despre: hacker

Alte articole

Vezi mai mult