RetroClub România organizează întâlnirea celor care încă mai folosesc Windows 7

Nostalgicii care tânjesc după vremurile alea bune, când Windows crăpa de două ori pe zi, și trebuia tu să știi să instalezi niște drivere, sau să-l știi pe unul care are un CD cu un codec pack actualizat recent se vor întâlni în acest weekend, în Capitală, în pavilionul expozițional de la Antipa. Întâlnirea e organizată de RetroClub România și la ea pot participa doar oameni care dovedesc că au pe laptop un windows vechi de cel puțin 7 ani.

„Este o dorință de a ne reîntoarce la momentele bune din trecut, când să faci un calculator să funcționeze însemna să-ți sufleci mânecile și să-i ridici capota, să dai cu pastă pe procesor, să reinstalezi sistemul, să pui crack-ul unde trebuie. Sunt jocuri pe calculator care nici nu merg pe Windows 7 necrack-uit, despre ce vorbim aici, un tezaur care se va pierde în timp dacă nu-l păstrăm. Totodată, your operation has encountered and unknown error, send error report?”, explică Aurel Iancu, vicepreședinte Retroclub România.

Participanții sunt rugați să nu vină cu tehnologie modernă la întâlnire, să nu vină vreunul cu o tabletă Surface sau cine știe ce dispozitiv similar, să nu-i sperie pe ceilalți când văd un produs care funcționează. Neparticipanții, cei care nu se sperie de tehnologiile viitorului, care știu că deja am trecut pe AI, deep learning research și alte asemenea pot aplica pentru un job aici, că se oferă și relocation. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

27 iunie 2019 12:44
Citește mai mult despre: Windows

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult