Revoluţionar! Dacia lansează Loganul pliabil, care poate fi luat în metrou sau autobuz

Într-o conferinţă de presă recentă, producătorul auto Dacia a prezentat publicului un concept care ar putea revoluţiona traficul urban! Noul Logan pliabil, spune fabricantul, poate fi luat în metrou sau autobuz, asemenea bicicletelor din această categorie, cu care va concura pe piaţă.

“Avem încredere că Loganul portabil va fi un succes răsunător”, declară Decebal Popescu, designer şi sculer-matriţer la uzinele Dacia. “Se desface cu uşurinţă în doar câteva minute. În forma pliată, noul Logan nu este decât puţin mai mare decât, să zicem, o maşină de spălat sau un frigider. Când plouă, când n-ai bani de benzină sau când pur şi simplu te scoate din sărite traficul, pliezi Loganul şi te urci cu el în tramvai. Odată ajuns la destinaţie, îl reasamblezi ca să-ţi ocupi locul de parcare.”

“Abia aştept să încerc noul Logan”, spune un tânăr bucureştean. “Sigur, s-ar putea să fie înghesuială în metrou când toată lumea va avea câte unul, dar alternativa ar fi să merg fără maşină, pe jos sau cu bicicleta. Vreţi să râdă colegii de mine?”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

31 iulie 2013 11:07

Alte articole

Vezi mai mult