Revoluționar! Homosexualitatea se poate vindeca prin transplant de cur

Un echipă de cercetători israelieni se laudă că a găsit o metodă de vindecare a homosexulității: printr-un transplant de cur. Oamenii de știință spun c-au făcut revoluționara descoperire în timpul unui joc stupid, care presupunea să-și schimbe cururile între ei.

Singurul cercetător heterosexual din echipă a remarcat, imediat după ce și-a pus curul unui coleg gay, că simte dintr-odată o atracție irezistibilă față de ceilalți bărbați. În același timp, cercetătorul gay care s-a ales cu curul heterosexualului a început să se uite la poze cu femei pe telefon.

Uimiți de aceste reacții inexplicabile, cercetătorii au testat cu toții curul de heterosexual, iar rezultatul a fost același: chiar de-ai fi cel mai feroce gay, în momentul în care ți se înlocuiește curul cu unul de heterosexual dispare toată homosexualitatea din tine.

Metoda a fost testată ulterior pe persoane fără legătură cu echipa de cercetare, cu aceleași rezultate. Imediat după publicarea rezultatelor oficiale ale studiului științific, prețul unui cur a explodat pe piața neagră. Doar că, surprinzător, cererea este mult mai mare pentru cururi de gay decât pentru cururi de heterosexual.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
26 februarie 2021 18:02

Alte articole

Vezi mai mult