Revoluționar! Homosexualitatea se poate vindeca prin transplant de cur

Un echipă de cercetători israelieni se laudă că a găsit o metodă de vindecare a homosexulității: printr-un transplant de cur. Oamenii de știință spun c-au făcut revoluționara descoperire în timpul unui joc stupid, care presupunea să-și schimbe cururile între ei.

Singurul cercetător heterosexual din echipă a remarcat, imediat după ce și-a pus curul unui coleg gay, că simte dintr-odată o atracție irezistibilă față de ceilalți bărbați. În același timp, cercetătorul gay care s-a ales cu curul heterosexualului a început să se uite la poze cu femei pe telefon.

Uimiți de aceste reacții inexplicabile, cercetătorii au testat cu toții curul de heterosexual, iar rezultatul a fost același: chiar de-ai fi cel mai feroce gay, în momentul în care ți se înlocuiește curul cu unul de heterosexual dispare toată homosexualitatea din tine.

Metoda a fost testată ulterior pe persoane fără legătură cu echipa de cercetare, cu aceleași rezultate. Imediat după publicarea rezultatelor oficiale ale studiului științific, prețul unui cur a explodat pe piața neagră. Doar că, surprinzător, cererea este mult mai mare pentru cururi de gay decât pentru cururi de heterosexual.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
26 februarie 2021 18:24
Citește mai mult despre: gay homosexual transplant

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult