Revoluţionar! Ultima generaţie de televizoare inteligente nu prinde Taraf TV şi Mynele TV

Deşi au fost lansate de numai câteva zile în România, noile Smart TV deja nu se mai găsesc în magazine, timpul de aşteptare durând până la 2-3 luni. Prezentate pentru prima dată în urmă cu două săptămâni la Tokyo, noua generaţie de televizoare inteligente a sedus consumatorii din România în momentul în care revistele de specialitate au confirmat zvonurile potrivit cărora sunt capabile să detecteze şi să blocheze posturi precum Taraf TV sau Mynele TV.

”Este incredibil! Ce părea un coșmar fără sfârşit, friica aceea de a deschide televiziorul fix pe o manea ce duduia până găseam telecomanda pe care tocmai o scăpasem din mână, este acum de domeniul trecutului. La început nu mi-a venit să cred, dar după ce m-am jucat cu telecomanda mi-am dat seama că este adevărat. Am dat deja comandă şi de abia aştept să-l primesc”, a declarat entuziast un bucureștean.

Se pare că întregul mecanism a fost gândit timp de ani de zile de către experţii japonezi. Aceştia au reuşit să programeze televizorul astfel încât cuvinte precum valoare, gagică, şmen, merţan sau vrajă să fie blocate automat. După mai multe teste, au observat că Taraf TV şi Mynele TV nu se mai regăseau în grila de programe, fapt ce i-a făcut să realizeze magnitudinea descoperirii lor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
11 aprilie 2014 13:04

Alte articole

Vezi mai mult