RIP Stephen Hawking! Din păcate, ultimul update de Windows i-a fost fatal

Microsoft, în centrul unui nou scandal, legat de decesul fizicianului genial Stephen Hawking. Există zvonuri că restartările repetate, provocate de avalanşa de update-uri de Windows, i-ar fi fost fatale savantului îndrăgit de toată planeta. Se pare că Hawking dăduse şi el click acum un an, fără să citească termenii, cum am făcut toţi şi îşi instalase Windows 10, lucru care se pare că i-a grăbit sfârşitul.

În momentul intervenţiei, update-ul era pe la 30%. Oamenii au aşteptat 2 ore, ca măcar să finalizez instalarea, dar nu se mişca deloc.

Programatorii care au intervenit de urgenţă susţin că Hawking oricum nu mai putea fi restartat, pentru că pierduse multe fişiere: “Am încercat să-l trecem urgent pe un Linux, dar avea hardul plin de baduri şi placa de bază prăjită, de la Windows”, susţine George Spastic, programatorul care a încercat să-l salveze pe marele fizician dispărut dintre noi.

Evident, Microsoft a dat o dezminţire plină de tupeu, susţinând că de fapt Hawking ar fi decedat din cauza stilului de viaţă sedentar: “O viaţă în scaun n-are cum să-ţi facă bine”, ar fi declarat PR-ul Microsoft.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
14 martie 2018 13:34
Citește mai mult despre: Hawking update Windows

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult