Robotul chinezesc a deschis deja primul magazin en-gros de pe Marte

După ce au constatat că Curiosity şi Perseverance doar se învârt în gol, chinezii au trimis un robot pe Marte să facă treabă! Zhurong, micul şi inteligentul aparat al Beijingului, a inaugurat în această dimineaţă „Marţianul Roşu”, primul angro de pe planeta cu aceeaşi culoare.

Construit din rocă marţiană, într-un crater adânc din zona ecuatorială a planetei, „Marţianul Roşu” găzduieşte zeci de tarabe cu chiloţi antigravitaţionali, ciorapi ionici, ochelari de soare nucleari şi alte bunuri necesare unor potenţiale echipaje umane.

Astfel, spune China, coloniştii de pe Marte nu vor mai fi nevoiţi să îşi confecţioneze propriii chiloţi şi se vor putea dedica producerii de oxigen şi apă. Chiar şi omuleţii verzi care locuiesc pe Marte în prezent au un raion dedicat, unde pot găsi oferte foarte bune la bigudiuri pentru antene şi tenişi pentru tentacule.

„Atenţie! Marfa va fi vândută DOAR en-gros, aşa că astronauţii dornici de chilipiruri pot să-şi ia gândul de la cosmo-treningul ăla blanao Didibao dacă nu sunt dispuşi să cumpere un palet întreg”, a precizat Wu Xing Bong, coordonatorul programului spaţial al Chinei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

18 mai 2021 12:05
Citește mai mult despre: china marte roboti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult