Robotul Curiosity are diaree după ce a gustat dintr-o baltă de must de pe Marte

După ani de cercetat misterele Planetei Roşii, robotul Curiosity era cât pe-aci să fie învins de propria curiozitate! Potrivit NASA, acesta a gustat în urmă cu câteva zile dintr-un lichid misterios, asemănător mustului proaspăt, descoperit la poalele unei stânci unde marţienii organizaseră în urmă cu ceva timp o piaţă volantă.

Câteva ore mai târziu, o violentă diaree robotică i-a zguduit toate circuitele ghinionistului roboţel, acesta fiind nevoit să-i ceară lui Perseverance un plic de Smecta, un gest extrem fiindcă Perseverance o să povestească la toată lumea şi o să-i scoată ochii ani de zile cu întâmplarea asta.

În prezent, robotul se simte epuizat, dar e în afara oricărui pericol, asigură experţii NASA. Ei i-au contactat și pe cei de la Apsisware, specializați în machine learning, în încercarea de a îmbunătăți deciziile pe care le ia Curiosity.

Asemenea lui Curiosity, românii sunt sfătuiţi să guste must doar din surse de încredere, pentru că nu poţi să ştii cât de bine s-au spălat pe picioare sau pe tentacule creaturile care au stors sturgurii, transmit cercetătorii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
8 octombrie 2022 11:35
Citește mai mult despre: curiosity must NASA

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult