Ungurii întrec orice măsură cu obsesia lor pentru garduri! Robotul american Curiosity de pe Marte s-a blocat într-un gard unguresc de sârmă ghimpată, apărut peste noapte pe planeta roşie, chipurile ca să nu intre imigranţii, dar care de fapt a fost construit numai din dorinţa tipic ungurească de a şicana şi de a provoca probleme acolo unde n-ar trebui să apară.Curiosity_gard_unguresc.jpg

Ungurii refuză să-l elibereze pe Curiosity, pentru că nu are viză. În prezent inginerii de la NASA încearcă să-l reprogrameze pe Curiosity să comunice în maghiară cu un robot-vameş maghiar trimis de Ungaria să păzească gardul.

Curiosity a raportat că robotul-vameş ungur i-a cerut să deschidă portbagajul şi i-a furat câteva mostre de roci, spunând că le confiscă pentru că par periculoase. După aceea i-a sustras o baterie şi i-a băut lichidul de frână, apoi i-a scris “Ardealul e al Ungariei” cu un cui pe caroserie şi i-a spart o cameră video.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 15.10.2015 18:18 IT & Știința

National Cinematografic