Robotul George de la BCR, jefuit de robotul Geani de la Clanul Sportivilor

Trăim un moment de cotitură în istoria automatizării şi a cibernetizării! George de la BCR, unul dintre cei mai cunoscuţi roboţi bancari din România, a fost jefuit în această noapte de Geani, cel mai nou robot interlop al Clanului Sportivilor din Sectorul 4.

„M-a ameninţat că mă scoate din priză şi îmi formatează hardul. Ce era să fac?”, a piuit George, cu ventilatoarele încă huruind zdravăn în urma sperieturii.

Potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere, robotul Geani purta un ciorap pe cap în momentul jafului, însă acesta a fost identificat rapid de Gigel, robotul Poliţiei Locale aflat în misiune de patrulare pe strada învecinată. „Eram la coadă la descărcat GIF-uri cu şaorma de la terminalul Dristor când am auzit nişte zgomote suspecte. L-am recunoscut imediat pe Geani după frecvenţa procesorului, văru-miu a făcut şcoala de roboţi în Taiwan cu el”, a povestit robotul Gigel.

Cazul a fost preluat de robotul procuror Grigore de la Parchetul Virtual, care a calculat că robotul Geani riscă până la 10 ani fără baterii. Ar putea însă ajunge și pe mâinile celor de la Apsisware, experți în machine learning, pentru reeducare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

8 februarie 2022 07:23
Citește mai mult despre: roboti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult