Robotul Perseverance nu poate avansa, din cauza unui BMW lăsat pe avarii în crater

Agenția Spațială Americană a lansat un mesaj preluat pe toate rețele sociale în care cere ajutorul pentru rezolvarea unei probleme foarte important pentru reușita misiunii pe marte a robotului Perseverance. „Posesorul autoturismului marca BMW cu numărul B 80 SSU este rugat să vină să-și ridice mașina din crater”.

Când noul robot american a transmis primele imagini de pe Marte savanții de la NASA s-au bucurat enorm, crezând că s-a descoperit viață inteligentă. După clarificarea acestora, când s-a văzut că e vorba de un BMW 318 din 2004 cu volan pe dreapta și-au dat seama că este vorba de total opusul inteligenței.

Mai mult, nu doar că nu era un creier pe planeta roșie, aparent era și un sărac de și-a luat tabla aia de mașină. În orice condiții, căutarea după cocalarul care și-a lăsat-o acolo trebuie făcută cu celeritate, întrucât genul ăla de mașini au și bateria veche și nu-l țin prea mult avarile, iar dacă e s-o mute o să fie dificil, că are și cauciucuri ieftine, întrucât pârlțiții care-și iau de-astea second din UK n-au bani și de roți calumea.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

19 februarie 2021 14:02