Vizită cu ghinion pentru robotul Sofia, care a fost băgată de urgență în service după ce un român i-ar fi îndesat mici și muștar în gură, pe motiv că toți oaspeții străini trebuie să guste bucatele noastre tradiționale. Sofia a ajuns la reparații mirosind a rachiu, murdară de muștar pe față și cu spermă pe fustă, semn că relațiile cu românii au fost strânse.robot_sofia_indopat_mici.jpg

Problemele au început încă de la aeroport, când un grup de persoane îmbrăcate în costume populare au forțat-o pe Sofia să mănânce pâine și sare, afectându-i circuitele. Pe tot parcursul vizitei, românii nu au fost deloc interesați de capacitățile de procesare ale robotului, ci doar au vrut să vadă dacă gustă țuică, zacuscă sau cârnați afumați.

”E proastă, i-am dat un mic și nu l-a băgat în gură. A încercat să-l taie cu furculița. Păi ce inteligență artificială e asta? Pe urmă am văzut că nu mănâncă. Zicea că n-are voie. Păi tu îți bați joc de mine? Ești musafir în țara mea și nu servești un mic? I-am tras două palme și i-am băgat micul pe gât. Ori mănânci ori te ia mama dracului, roboata mă-tii”, a declarat un român care a interacționat cu robotul Sofia.

Scris de Ionut | Saturday, 12.05.2018 08:51 IT & Știința

National Cinematografic