Robotul Sofia, defecţiune majoră după ce un român i-a îndesat mici şi muştar în gură

Vizită cu ghinion pentru robotul Sofia, care a fost băgată de urgență în service după ce un român i-ar fi îndesat mici și muștar în gură, pe motiv că toți oaspeții străini trebuie să guste bucatele noastre tradiționale. Sofia a ajuns la reparații mirosind a rachiu, murdară de muștar pe față și cu spermă pe fustă, semn că relațiile cu românii au fost strânse.

Problemele au început încă de la aeroport, când un grup de persoane îmbrăcate în costume populare au forțat-o pe Sofia să mănânce pâine și sare, afectându-i circuitele. Pe tot parcursul vizitei, românii nu au fost deloc interesați de capacitățile de procesare ale robotului, ci doar au vrut să vadă dacă gustă țuică, zacuscă sau cârnați afumați.

”E proastă, i-am dat un mic și nu l-a băgat în gură. A încercat să-l taie cu furculița. Păi ce inteligență artificială e asta? Pe urmă am văzut că nu mănâncă. Zicea că n-are voie. Păi tu îți bați joc de mine? Ești musafir în țara mea și nu servești un mic? I-am tras două palme și i-am băgat micul pe gât. Ori mănânci ori te ia mama dracului, roboata mă-tii”, a declarat un român care a interacționat cu robotul Sofia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
12 mai 2018 08:51
Citește mai mult despre: mici robot Sofia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult