Român convins că e ascultat de SRI după ce a găsit un microfon în căștile de ședință

Bravo, Sherlock! Românul Adrian B, din Caracal, a descoperit o posibilă tentativă de interceptare ilegală de către serviciile de informații. Acesta muncește de acasă de doi ani și avea bănuieli că e interceptat. După ce și-a demontat căștile pe care le folosea ca să intre în ședințe cu colegii, nu mică i-a fost mirarea să găsească un microfon funcțional, moment în care și-a alertat toți cunoscuții pe Facebook.

Ca să demonstreze că descoperirea lui nu e halucinația unui bolnav mintal, Adrian i-a desfăcut căștile și iubitei sale, după care s-a dus la birou și a demontat toate căștile, înșirând microfoanele și postând totul pe grupul de Facebook ”Daci persecutați de Servicii”.

”Suntem ascultați încontinuu, au microfoane peste tot”, a scris Adrian. Acesta și-a demontat laptopul, telefonul, chiar și interfonul și a descoperit microfoane: ”Ce dovezi mai vreți?”. Investigația a continuat în mașină, unde a descoperit un alt microfon, dar și în supermarket, unde a observat că la case sunt microfoane prin care angajații comunică cu cineva prin căști: ”Sunt monitorizat 24 din 24”, spune Adrian B.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
19 martie 2023 22:56
Citește mai mult despre: ședință spionaj sri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult