Român, prins cu certificat verde fals după ce a scris în el că o are de 30 cm

Un român a fost depistat că are certificat fals de vaccinare, după ce la un control de rutină s-a descoperit că în certificat era menționat și că are un penis de 30 cm. Românul s-a jurat că e adevărat, dar a refuzat orice control, invocând GDPR. Jandarmerița care i-a verificat certificatul spune însă că bărbatul i s-a părut mai degrabă deficitar în zona pubiană.

Medicul care i-a eliberat certificatul e acum cercetat pentru fals, pentru că e nociv ca prin țară să circule oameni despre care credem că o au mare. Foarte multe femei ar putea cădea pradă tentației din motive false, urmând apoi să fie dezamăgite sever, chestie care le va băga în depresie, spun autoritățile.

Probabil există mulți români cu certificate false de genul acesta. De aceea, trebuie neapărat să verificați vizual și chiar să palpați organul înainte de a permite intrarea bărbatului respectiv. Și nu uitați, un penis poate surprinde, dar de cele mai multe ori neplăcut. E bine să verificați măcar o poză, dar și să vă uitați la fața posesorului, că pe mulți se vede direct că sunt niște fătălăi ”, explică Decebal Popescu, endocrinolog.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
3 noiembrie 2021 13:11
Citește mai mult despre: certificat penis vaccin

Alte articole

Vezi mai mult