Româna, cea mai vorbită limbă la Microsoft, după ce portarul i-a învățat pe toți să înjure în română

În locul tradiționalelor Hello!, Good morning sau How are you?, angajații Microsoft folosesc mai nou autohtonele Hai sictir!, Ce faci, coaie? sau ’te-n gât, bă! Așa s-a ajuns că în sediul corporației americane să se audă mai des limba română decât limba engleză. Meritul pentru această schimbare de paradigmă îi aparține românului Geo Lemandroi, care lucrează ca portar la Microsoft de 3 ani.

”Limba lui Shakespeare, cum îi zic ei la engleză, are două înjurături mai de doamne ajută, fuck you și motherfucker, în rest e tristă rău. Așă că i-am învățat eu cum se înjură în limba lui Nelson Mondialu și Gigi Becali”, povestește portarul de la Microsoft. ”Acum, de dimineața până seara, se muiesc programatorii de la Microsoft numai în dulcele grai românesc.”

Geo Lemandroi spune că lui Bill Gates angajații Microsoft îi spun, de fiecare dată când le întârzie salariul, agarici poponar. Însă cea mai de succes înjurătură pe care portarul român le-a împărtășit-o americanilor este Sugi p*la, mori în chinuri!, folosită de fiecare dată când angajații Microsoft au de-a face cu un polițist, un angajat al fiscului sau pur și simplu cu o persoană pe care o detestă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
11 mai 2015 14:33
Citește mai mult despre: injuratura Microsoft

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult