România a avut un an agricol excepţional! La cereale avem 30.000 poze la hectar!

Ministerul Agriculturii a publicat un raport, din care rezultă că ţara noastră a înregistrat un nou an agricol excepţional, cu peste 3 milioane de poze puse pe Facebok. Cel mai bine stăm la rapiţă, cu 40.000 de poze la hectar, iar la cereale, respectiv grâu, orz, orzoaică şi alte păioase România se mândreşte cu peste 30.000 poze la hectar.

Şi pe Instagram România raportează o producţie record, cu 2 milioane de poze, cu 8% mai mult decât în anul precedent, fapt care subliniază caracterul eminamente agricol al ţării noastre. Românii sunt acum pregătiţi pentru începerea campaniei la porumb şi la pomi fructiferi, unde se pare că vom avea peste 50% din producţia mondială de poze.

„Peste tot pe unde te uiţi, ogoarele patriei sunt pline de români de nădejde, ferm angajaţi în câmpul muncii şi inclusiv pe timpul nopţii românii trudesc pe ogoare, la lumina bliţurilor, neprecupeţind niciun filtru de instagram, iar silozurile de pe Dropbox şi din Google Drive pleznesc sub povara uploadurilor”, spune Decebal Popescu, expert social media agricolă.

Scris de Ionut
25 august 2014 13:57
Citește mai mult despre: agricultura facebook poze

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult