România se ține aproape de progresul tehnologic al planetei deși la prima vedere nu pare așa. Savanții de la Electromagnetica au prezentat azi dimineață, în cadrul unei ceremonii care a fost extrem de virală pe internet, primul porc electric românesc, ce poate fi transportat fără probleme cu camioneta lui Elon Musk, specialiștii garantând că se pot transporta chiar și doi în spate. 

porc-electric.jpg

Porcul electric românesc este crescut în special pentru carne și curent electric. Carnea de porc electric este similară cu cea din „Impossible Burger”, adică arată ca o carne, are gust de carne și va da consumatorilor boli degenerative grave în următorii ani.

Specialiștii de la Electromagnetica susțin că acest porc poate fi tăiat normal, ca orice animal de tip cyborg, cu laserul sau cu fazerul din bătătură. Totodată, tot la acest eveniment au fost prezentați sacul de cartofi electric, ce poate fi cărat cu camioneta electrică, precum și sacul cu verze din care iese vreo două trei afară, evident, tot electric.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 11.12.2019 10:15 IT & Știința

National Cinematografic