România a testat o rachetă care poate prinde două semafoare consecutive pe verde în Bucureşti

Se poate! Savanții români au reușit să creeze o rachetă capabilă de zbor orizontal la viteze impresionante și care, teoretic, poate prinde două semafoare consecutive pe verde în București, indiferent de zonă și de oră. Deși toată lumea credea că nu se poate, racheta a reușit, deși unii spun că la al doilea semafor ar fi trecut totuși pe galben.

Acum savanții lucrează la un dispozitiv prin care în rachetă să se poată sui doi oameni, ca să poată merge cu ea la serviciu și să nu stea zeci de minute aiurea pe la toate semafoarele instalate de cretini.

Prima reacție a autorităților a fost să întrebe unde s-a făcut testul și să resincronizeze semafoarele de acolo, ca să prindă racheta în offside, și au trimis un echipaj de poliție rutieră. Polițiștii au amendat savanții pentru trecere pe roșu și le-au confiscat racheta, care va fi folosită de Gabi Firea când trebuie să ajungă undeva rapid, să țină un discurs de deschidere pe la vreun concert cu manele.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 mai 2017 10:10
Citește mai mult despre: racheta semafor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult