România academică. Sunt mai mulţi români cu doctorat şi master decât cu toaletă în casă

Întrerupem studiile doctorale pentru un nou comunicat șocant despre capacitățile intelectuale ale românilor. Țara noastră pare să mustească de materie cenușie, și efectele se văd. Românii încă n-au ieșit din epoca budei în fundul curții, dar au wireless în ea și diploma de doctorat bătută-n pioneze înăuntru.

În prezent există atât de multe diplome academice încât la Universitatea Bio-Rom-Impex din Drăgănești a apărut chiar o catedră de doctorologie, unde savanții români scriu doctorate despre românii cu doctorat și despre universul doctoratelor în general.

”Dacă citești asta, probabil ai diploma de master luată, sau te oftici că nu ți-o tipărește Ministerul mai repede. Același studiu arată că 80% din cei care citesc acest articol îl citesc pe budă. 30% din ei sunt într-o budă în curte, 60% sunt în casă,  10% în aer liber, 2% au chiar ușa deschisă, 1% au rămas fără hârtie, 20% se gândesc acum dacă nu cumva și acest articol a fost scris pe budă și 100% din aceștia au dreptate”, explică Marian Coltea, profesor doctor în doctorologie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
3 august 2016 07:22
Citește mai mult despre: doctorat master

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult