România uluieşte din nou, dar dă şi cu bâta în baltă. Savanţii români au anunţat că maşina timpului a fost deja testată şi funcţionează, dar nu poate fi înmatriculată legal, din cauza neglijenţei şi birocraţiei.

tunel_masina_timpului.jpg “Cartea de identitate a maşinii e pierdută, avem doar o copie după un act de import Germania, dar pe altă serie de şasiu. Seria motorului nu se vede, a fost pilită. Mai mult, maşina nu merge momentan, pentru că ar trebui să aibă bujii originale, numai că acum are nişte bujii din 1800, pentru că a călătorit un paznic în timp cu ea şi s-a stricat pe la 1800, aşa că  a reparat-o cu ce avea la îndemână”, a explicat un secretar de stat de la Ministerul Călătoriilor în Timp.

Maşina are volan pe partea dreaptă şi are oglinzi de Oltcit, deci e foarte greu de condus, atât în spaţiu, cât şi în timp, pentru că dacă mergi spre trecut cu ea în oglinzi se vede viitorul şi şoferul e dezorientat. În ce priveşte starea caroseriei, ea e ruginită şi nu e ruginită, depinde în ce an eşti când citeşti asta sau când te uiţi la maşină.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 16.07.2018 13:59 IT & Știința

National Cinematografic