România are maşina timpului de 5 ani, dar nu poate fi înmatriculată, că nu corespund seriile şi are volan pe dreapta

România uluieşte din nou, dar dă şi cu bâta în baltă. Savanţii români au anunţat că maşina timpului a fost deja testată şi funcţionează, dar nu poate fi înmatriculată legal, din cauza neglijenţei şi birocraţiei.

“Cartea de identitate a maşinii e pierdută, avem doar o copie după un act de import Germania, dar pe altă serie de şasiu. Seria motorului nu se vede, a fost pilită. Mai mult, maşina nu merge momentan, pentru că ar trebui să aibă bujii originale, numai că acum are nişte bujii din 1800, pentru că a călătorit un paznic în timp cu ea şi s-a stricat pe la 1800, aşa că a reparat-o cu ce avea la îndemână”, a explicat un secretar de stat de la Ministerul Călătoriilor în Timp.

Maşina are volan pe partea dreaptă şi are oglinzi de Oltcit, deci e foarte greu de condus, atât în spaţiu, cât şi în timp, pentru că dacă mergi spre trecut cu ea în oglinzi se vede viitorul şi şoferul e dezorientat. În ce priveşte starea caroseriei, ea e ruginită şi nu e ruginită, depinde în ce an eşti când citeşti asta sau când te uiţi la maşină.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
16 iulie 2018 11:07