România debranșată de Google după ce n-a plătit factura de 5 ani

Utilizatorii de internet au seiszat numeroase căderi ale serviciilor Google pe teritoriul României, de la Youtube la Google Docs la serviciile de mail. Contactați, reprezentanții companiei au spus că au oprit furnizarea de servicii în urma facturilor neplătite.

„România are restanțe enorme la serviciile Google, unele fiind vechi chiar de 5 ani. La toate aceastea se adaugă și penalități de întârziere. Am trimis notificări, am afișat și pe ușa guvernului, nu am primit niciun răspus”, spun reprezentanții Google.

De partea celalată Guvernul spune că nu a primit nicio notificare. „Poate a intrat în spam, noi n-am văzut nimic. Chiar și în aceste condiții, vina integrală aparține guvenului PSD de dinaintea noastră, care și-a bătut joc de economiile românilor și de proiectele de infrastructură”. O delegație a Guvernului va discuta în aceste zile cu oamenii de la Google, folosindu-se de un cont din Bulgaria, pentru a stabili un grafic de eșalonare a datoriilor și repornirea parțială a serviciilor în România

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

14 decembrie 2020 14:10
Citește mai mult despre: datorii debransare google

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult