România, în elita medicală mondială, după ce o femeie a fost vindecată de paralizie în 2 zile

Organizația Mondială a Sănătății a trimis astăzi, oficial, un mesaj de felicitare pentru medicina românească ce a reușit, iată, să vindece o femeie de paralizie cervicală în doar două zile. Reușita i-a uimit pe specialiștii în domeniu care spun că n-au văzut așa recuperare medicală rapidă nici măcar în filmele cu X-men, când e atacat Wolverine de mutanții cei răi și-l bagă în spital.

„Intervenția a fost una dificilă, mai ales că noi am avut ca aparatură medical în acest caz extrem de complicat doar trei aspirine, o pereche de mânuși de cauciuc, un clește uitat aici de meșterul care a venit să repare instalația electrică și niște baterii de telecomandă pe care le ținem în sertar în caz că se termină astea”, a declarat șeful secției de terapie Super-Intesivă de la spitalul unde a fost ținută jandarmerița bătută la protest.

Aceasta a declarat că se simte mai bine acum, după ce a scăpat ce fractură cervicală și paralizie și că în maxim două zile va putea să bată din nou fraierii care plângeau de mila ei. „Trebuie să mă înțelegeți și pe mine, n-o fac pentru c-o merită, n-o fac pentru că-mi place, o fac pentru că am un jurământ față de țară și dacă trebuie să-i bat pe fraierii ăștia cu pulanul peste gură să priceapă să nu mai fie proști și să nu mai solidarizeze cu garda, mă sacrific și-o fac”, a spus jandarmerița salvată. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

14 august 2018 14:53
Citește mai mult despre: jandarm medicina paralizie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult