România, pe ultimul loc în lume la educație după ce site-ul referate.ro a fost căzut opt ore

Lovitură dură pentru învățământul românesc, și-așa lovit din toate părțile de subfinanțare, lipsă de profesori cu vocație și corupție. Site-ul referate.ro, care furnizează 100% din lucrările elevilor și studenților din România a fost picat câteva ore, răstimp suficient ca România să se claseze pe ultimul loc în lume la educație.

Efectele au fost imediate și devastatoare. 80% din studenți nu au mai putut scrie nici măcar cuvântul Google din tastatură, să caute informații din altă parte. Zeci de mii de elevi au rămas blocați în fața calculatorului cu balele curgându-le pe tastatură. Streamingul de manele a crescut cu 7000 de procente.

Specialiștii estimează că cele 8 ore în care referate.ro a fost căzut reprezintă un regres al întregii Românii cu 50 de ani. „Am revenit la epoca de piatră, la ciocan de silex, la învățat pentru examene din manuale de hârtie”, a explicat un doctorand în Științe de la Facultatea de Litere din București. Pe de altă parte, notele nu vor scădea semnificativ în următoarea perioadă întrucât sistemul de ciubuc/șpagă/gâină pentru profesori funcționează în continuare la parametri normali.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

31 martie 2016 10:03
Citește mai mult despre: elevi plagiat referate studenti

Alte articole

Vezi mai mult