Îndrăgitul Ingeniosity, robotul românesc de pe Marte, a ajuns din nou pe prima pagină a celor mai importante publicaţii ştiinţifice! La scurt timp după ce a identificat un bar la suprafaţa planetei roşii, acesta a reuşit să acumuleze o datorie astronomică "pe caiet", exercitând presiuni enorme asupra bugetului cercetării spaţiale.

robotul-romanesc-marte-are-cu-cine-bea.jpg
"Din fericire, am reuşit să obţinem o suplimentare a fondurilor Agenţiei Spaţiale Române, ca să ne eliberăm robotul din taverna marţiană unde ar fi fost obligat să spele vase cel puţin încă trei ani marţieni", spune Cosmin Năut, coordonatorul proiectului Ingeniosity.

"Dintr-o eroare de programare, robotul românesc promitea că-şi va achita băutura la salariu, neţinând cont de faptul că acolo pe Marte nu are serviciu şi, implicit, nici salariu, ci doar câteva ciubucuri din combinaţii", a explicat cercetătorul.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Sunday, 14.10.2018 14:44 IT & Știința

National Cinematografic