România trimite robotul Cuviosity să sfinţească apa găsită de ceilalţi roboţi pe Marte

Boboteaza nu este o sărbătoare doar pentru cei de pe Pământ, ci pentru tot ce există în Univers, sunt de părere șefii BOR. Așa că au decis să trimită pe Marte robotul Cuviosity, ca să sfințească apa găsită de alți roboți acolo.

Robotul va fi trimis pe Marte de BOR pentru că statul român este prea sărac ca să-și permită asemenea extravaganțe. BOR, în schimb, se află într-o cu totul altă ligă financiară și își permite misiunea. Ba chiar se așteaptă să și câștige de pe urma ei.

„Desigur, nota de plată pentru sfințirea apei de pe Marte le-o vom trimite americanilor de la NASA, că ei au descoperit-o, nu noi“, a anunțat Patriarhul Daniel. „Nutresc speranța că de pe urma acestei misiuni veniturile noastre vor fi mai mari decât înainte. Și mă rog la Dumnezeu să fie așa, că altfel noi doi vom avea o discuție care nu va fi tocmai plăcută pentru el.“

Bineînțeles, robotul Cuviosity nu ar fi avut nicio șansă să ajungă pe Marte dacă nu ar fi beneficiat de programe de software de calitate, parte de care s-a ocupat Arnia Software.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

6 ianuarie 2022 13:59
Citește mai mult despre: Boboteaza marte

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult