Consiliul Național al Oamenilor de Știință Români (CNOSR) s-a reunit astăzi pentru a pune la punct ultimele detalii cu privire la expediția științifică spre vaginul Elenei Udrea. De-a lungul timpului, numeroase studii ștințifice și cercetări empirice au scos la iveală că acolo se întâmplă ceva deosebit din moment ce toți oamenii care ajung prin preajmă înebunesc iremediabil, nemaiputând raționa corect.

expeditie-udrea.jpg

„Cel mai celebru caz este cel al fostului președinte Traian Băsescu, om ce în urmă cu 10 ani de zile era suspendat pentru lupta anti-corupție iar acum depune amendamente la legea grațierii dedicate special pentru ea. A fost oprit în ultima clipă să depună un amendament în care să fie grațiate persoanele blonde. Mai sunt și alte cazuri, europarlamentarul Cristian Preda, fostul premier Emil Boc sau intelectualul TRU”, explică inginerul speolog Decebal Popescu. 

Milan Dumitrovici, șeful secție de Filosofie Aplicată din cadrul CNOSR spune că expediția este inutilă, întrucât datele analizate de departamentul său au scos la iveală că acolo se află doar iubire pură, nealterată, izvorul dragostei. „Iar asta nu poate fi nici oprit, nici măsurat”. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 20.04.2017 14:41 IT & Știința

National Cinematografic