România va trimite o expediție în vaginul Elenei Udrea pentru a afla ce-i acolo de înnebunește pe toată lumea

Consiliul Național al Oamenilor de Știință Români (CNOSR) s-a reunit astăzi pentru a pune la punct ultimele detalii cu privire la expediția științifică spre vaginul Elenei Udrea. De-a lungul timpului, numeroase studii ștințifice și cercetări empirice au scos la iveală că acolo se întâmplă ceva deosebit din moment ce toți oamenii care ajung prin preajmă înebunesc iremediabil, nemaiputând raționa corect.

„Cel mai celebru caz este cel al fostului președinte Traian Băsescu, om ce în urmă cu 10 ani de zile era suspendat pentru lupta anti-corupție iar acum depune amendamente la legea grațierii dedicate special pentru ea. A fost oprit în ultima clipă să depună un amendament în care să fie grațiate persoanele blonde. Mai sunt și alte cazuri, europarlamentarul Cristian Preda, fostul premier Emil Boc sau intelectualul TRU”, explică inginerul speolog Decebal Popescu.

Milan Dumitrovici, șeful secție de Filosofie Aplicată din cadrul CNOSR spune că expediția este inutilă, întrucât datele analizate de departamentul său au scos la iveală că acolo se află doar iubire pură, nealterată, izvorul dragostei. „Iar asta nu poate fi nici oprit, nici măsurat”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

20 aprilie 2017 12:04
Citește mai mult despre: expeditie udrea

Alte articole

Vezi mai mult