Românii au încrucișat porcul cu Shar Pei ca să obțină de trei ori mai mult șorici

Prețul foarte mare cu care se vinde șoriciul l-a făcut pe un român să caute soluții prin care să-și facă porcul mai rentabil economic. Și, după multe căutări, a găsit o soluție extraordinară: a încrucișat porcul cu un Shar Pei, un câine cunoscut pentru pielea în exces pe care o posedă, și a obținut un porc hibrid care produce de trei ori mai mult șorici decât unul normal – Shar Porcul.

Și nu doar că obține mult mai mult șorici, dar acesta este și mult mai moale decât cel al porcului clasic, motiv pentru care prețul lui este mai mare. Ingeniosul crescător de porci spune că scoate și de 4-5 ori mai mult bani pe șoriciul unui porc decât o făcea în anii precedenți, când avea doar porci normali.

Pe lângă mai mult șorici, porcul hibrid a deprins și ceva din comportamentul unui câine Shar Pei. „Am renunțat la câine, că acum face porcul și treaba lui. E extrem de feroce cu necunoscuții, nimeni n-are curajul să intre în curte de când am porcul ăsta hibrid. Ca să nu mai zic că se și sperie de el când îl văd cum arată“, a povestit creatorul Shar Porcului.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
16 decembrie 2022 15:46
Citește mai mult despre: porc sorici

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult