Românii au trimis un mesaj în spațiu. ”Și voi nouă”, au răspuns extratereștrii

Bucurie de nedescris, dar și uluială la sediul NASA, după ce s-a a fost receptat un mesaj venit în mod cert de la o civilizație extraterestră. ”Și voi nouă!” este mesajul care i-a pus pe gânduri pe experții NASA, pentru că n-au nici cea mai vagă idee ce anume vor extratereștrii să ne comunice. Singurul lucru știut deocamdată este că avem de-a face cu un răspuns la un mesaj misterios trimis de români în spațiu cu aproximativ 30 de ani în urmă.

”În varianta completă se specifica «acesta este răspunsul nostru pentru români», dar din păcate nu știm nimic despre mesajul românilor”, ridică din umeri un analist NASA. ”Am întrebat oficiali români despre mesaj și ne-au spus că a fost trimis acum mai bine de 30 de ani, pe vremea comuniștilor și că nu mai există evidențe din acea perioadă, că s-ar fi pierdut. Deși, la cum au reacționat românii, impresia mea este că știu exact la ce anume au răspuns extratereștrii cu «Și voi nouă!».”

Analistul NASA spune că e, într-adevăr, un mare eveniment că am primit un mesaj de la extratereștrii, dar el personal continuă să fie bântuit de semnificația lui. ”Și noi lor ce?”, se întreabă acesta. ”Poate trebuie să le facem noi ceva anume, că altfel ne atacă. Măcar dacă am știi ce trebuie să le facem, ca să fie armonie între noi, dar românii pur și simplu refuză să ne spună despre ce e vorba. Urât din partea lor!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
29 decembrie 2017 11:15
Citește mai mult despre: extraterestri NASA

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult