Românii cer să trimitem o femeie în spațiu, pe Viorica Dăncilă, dacă se poate, și cât mai repede

Tot mai mulți români cer accelerarea programului spațial românesc astfel încât să ajungem din urmă și țările civilizate. În acest scop se cere ca, în numele progresului, atât tehnologic cât și social, ca următorul român pe care să-l trimitem în cosmos să fie femeie.

„Femeile sunt la fel de egale ca și bărbații în toate privințele. Femeile ne dau viață și lapte când suntem prunci și reprezintă mai bine de jumătate din populația României. De aceea este imperios necesar ca următorul om pe care-l trimte țara noastră în Cosmos să fie o femeie”, a declarat președintele Ligii Astronomilor din România, Decebal Popescu.

Alegerea femeii care va părăsi spațiul românesc pentru a fi ambasadoarea noastră în spațiul extraterestru nu a fost, deloc, una grea. Un sondaj de opinie la care au participat atât bărbați cât și femei a scos la iveală că ambele sexe românești doresc trimiterea în Cosmos a premierului Viorica Dăncilă. „Cu cât mai repede, cu-atât mai bine, hai să nu mai batem pasul pe loc, în numele științei chiar trebuie să facem asta!”, au cerut numeroși români pe rețele de socializare și în media.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

8 martie 2018 13:03

Alte articole

Vezi mai mult