Românii lucrează la vaccinul cu 5 rapeluri, ca să prinzi mai mulți mici

Institutul Victor Babeș a anunțat că e în pragul unei descoperiri senzaționale. Primul vaccin Covid din lume cu cinci rapeluri le-ar putea permite românilor vaccinați să se îndoape de șase ori cu mici, pe parcursul unui an întreg. Practic, la fiecare două luni românii se pot prezenta la unul din maratoanele de vaccinare cu mici, să-și ia doza cu muștar și pâine.

Savanții români încearcă acum să optimizeze ritmul rapelurilor, ca să nu pice data vaccinării într-unul din numeroasele posturi religioase de peste an: ”Nimeni nu vrea să se vaccineze pentru pâine și muștar, tot carnea zemoasă sfârâind pe cărbuni e interesul principal al românului”, explică Decebal Popescu, autorul vaccinului cu 5 rapeluri.

Noul vaccin se bazează pe o tehnologie revoluționară. Se ia o particulă grasă de mic, în care se injectează virusul amorțit bine cu fum de grătar, iar dozele nu mai plutesc în ser fiziologic, ci în bere de la dozator. Savanții români spun că noul tip de vaccin reduce la zero efectele adverse, pentru că organismul este obișnuit cu toate ingredientele, iar consumul de mici de după fiecare doză accelerează distribuția vaccinului în corp.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
18 iunie 2021 11:58
Citește mai mult despre: mici Obor vaccin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult