Românii nu vor mai mânca niciodată la restaurant! DryCooker a lansat tigaia care difuzează manele

O invenţie revoluţionară ar putea schimba total modul în care românii gătesc. DryCooker Manele şi Lăutari, tigaia care difuzează manele şi muzică de petrecere în timpul gătitului, ar putea să-i facă pe români să nu-şi mai doreacă niciodată să iasă în oraş pentru a mânca.

„Pun ingredientele în tigaie şi în momentul în care i-am pus capacul începe automat maneaua. Tigaia vine cu o memorie de 6 Gb, în care poate încăpea uşor o colecţie de manele de invidiat. Dar stai, asta nu e totul! Tigaia are un senzor care ştie când ieşi din bucătărie şi dă volumul mai tare! Cu DryCooker Manele şi Lăutari nu vei mai rata nicio secundă din maneaua preferată!”, demonstrează producătorii în clipul de promovare.

„De ce să mai mergi în cluburi costisitoare, sau în restaurante? Acum ai paranghelie în bucătărie! Ascultă manelele preferate în timp ce îţi găteşti ceva sănătos! Scapă de corvoada gătitului monoton! Cu DryCooker Manele şi Lăutari nu te vei mai dezlipi de blat”, spune Joe Fuller, inventatorul tigăii.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
1 martie 2014 05:03

Alte articole

Vezi mai mult