Românii o duc tot mai greu! În loc de poze cu mâncare, acum pun pe Facebook poze cu farfurii goale

Vremea pozelor cu mâncare apetisantă postate pe Facebook a cam apus. Pentru că nu-și mai permit, românii au ajuns să posteze produse culinare din ce în ce mai banale, iar unii direct farfurii goale. ”Dacă n-am ce pune în farfurie, urc pe Facebook farfuria goală, n-am ce altceva să fac”, spune un utilizator din Tecuci.

Aproape că nu există pasionat al postării de poze cu mâncare pe Facebook care să nu fi sărăcit în ultima vreme. Chiar și cei care încă mai pun poze cu fripturi trădează faptul că au probleme: friptura este mult mai mică decât înainte, iar în fundal se observă, de regulă, eugenii sau pufuleți.

Majoritatea pasionaților de postat poze cu mâncare pe Facebook așteaptă acum nu nerăbdare Crăciunul și Anul Nou. ”E singura mea șansă să mai pozez o mâncare serioasă, cu care să mă laud pe Facebook. Sper să fiu invitat de cât mai mulți prieteni la masă”, își face curaj același utilizator din Tecuci.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
15 decembrie 2013 12:12

Alte articole

Vezi mai mult