Românii preferă să se așeze lângă un boschetar decât lângă un fumător de iQOS

Un studiu făcut la cererea miilor de persoane care nu mai suportă imbecilii care împut atmosfera cu mirosul lor de ciorapi arată că cei mai mulți români preferă să se așeze lângă un boschetar decât lângă un fumător de iQOS. 83% din cei întrebai spun că își țin respirația când trec pe lângă un astfel de individ, care pufăie aparent inconștient că răspândește în jur o duhoare scârboasă.

Românii susțin că e multe ori le-ar da ei bani de țigări fumătorilor de iQOS, doar ca să renunțe la porcăria aia care n-are cum să fie mai sănătoasă decât o clasică țigară delicioasă, cu aromă masculină, chiar sexy. Repondenții au mai declarat în proporție de 40% că nu și-ar cumpăra un apartament într-un bloc dacă ar ști că acolo trăiesc mulți fumători de iQOS.

99% din români spun că evident nu s-ar așeza lângă un boschetar în cazul în care acesta fumează iQOS și practic toți participanții la studiu spun că mai nou e tot mai greu să faci diferența între o persoană care pute de la jeg și una care fumează iQOS.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
24 martie 2023 12:00
Citește mai mult despre: boschetar iqos

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult