Românii primesc liber o lună, ca să serbeze lansarea rachetei Artemis spre Lună

România se va alătura în sfârșit explorării spațiului, cu un demers concret care să dea de înțeles că chiar ne pasă de așa ceva. Toți angajații din România vor primi concediu de odihnă o lună de zile, gratuit, de la stat, pentru a sărbători lansarea rachetei Artemis spre Lună.

Acest gest arată dedicarea supremă pe care o are România, și statul Român, față de viitor, față de descoperirile științei și față de ceea ce ar putea fi o nouă eră în materie de extindere a rasei umane. În viitor poate vom avea colonii pe Lună și pe Marte, și poate chiar și pe sateliții lui Jupiter, și toți acei coloniști vor ști că acest gest a fost posibil prin efortul depus de poporul român.

O lună liberă este o perioadă de reflecție, în care putem ieși din marasmul cotidian și ne putem concentra la lucrurile cu adevărat importante. Cum vom supraviețui pe o planetă de 8 miliarde de locuitori cu resurse limtiate? Nu știm. Dar soluția ne este la îndemână, trebuie să colonizăm pentru început Sistemul Solar și apoi, întreaga galaxie, care ne așteaptă cu brațele deschise. Și nu putem face asta fără o perioadă de reflexie, de aceea foarte mulți români cer ca Guvernul să dea chiar și o lună și jumătate concediu, ca să se poată gândi mai mult la subiect.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

16 noiembrie 2022 17:02
Citește mai mult despre: concediu Luna spatiu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult